Bänkskivor

Stort utbud av bänkskivor för ditt kök eller badrum

Våra bänkskivor finns inte bara i olika dekorer utan också i olika tjocklekar mellan 10 och 60 mm. Så att du kan skapa ditt kök som du vill ha det.

Vi samarbetar med GranitSet

GranitSet är ett växande företag som special tillverkar bänkskivor i granit, marmor och komposit för både privatkunder och företag i Sverige, Frankrike, Finland och i Estland.

Bänkskivor av marmor

kompositsten

Konstgjord sten – pressad av naturliga material som kvartssand och polyesterharts bildar denna bänkskiva. Denna typ av produktion producerar inte exakta färg- och strukturmönster och visar den individuella karaktären hos en stenbänkskiva.

 

Egenskaper som reptålighet, hygienisk vattentät yta och enkelt underhåll gör denna form av bänkskiva intressant.

 

Finns i tjocklekarna 13mm, 20mm, 40mm och 60mm.

Marmor

Bänkskivor av marmor är vackra och finns i en mängd olika färger och mönster.

Ett utmärkt underlag att baka på, men var försiktig med kastruller så att du inte repar ytan. Ett stort urval färger och mönster gör att du lätt hittar en sten som passar och kompletterar din köksinredning.

Finns i tjocklekarna 13mm, 20mm, 40mm och 60mm.

Trä laminat högkvalitativa basmaterial

Hygieniska ytor och lättskötta laminat skiljer dessa bänkskivor utöver det existerande färgsortimentet.

Finns i tjocklekarna 20mm, 38mm, 50mm och 60mm.

Keramik

Detta material är en blandning av lera, bindemedel och färgpigment som pressas under hög värme och tryck. Keramik finns i många moderna färger och är extremt robust tack vare hur det bearbetas.

 

Mycket hög värmebeständighet och reptålighet samt okänslighet mot fläckar är några av fördelarna. På grund av användningen av naturliga material är denna bänkskiva också miljövänlig.

 

Finns i tjocklekarna 14mm, 30mm, 40mm och 60mm.

Granit

En granitbänkskiva är den naturliga produkten i toppklass. Beroende på ursprungsområdet har den olika färger och strukturer. Naturliga fläckar och fläckar är de unika egenskaperna hos detta material. Granit är lätt att sköta, vattentålig och reptålig.

 

Finns i tjocklekarna 20mm, 30mm, 40mm och 60mm.